1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
29.09.2019
TESTY - RECENZE
http://pepatestuje.kawasaki.cz/ http://www.quad.cz/2018/gladiator-revolucni-evoluce.html   http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni-testy/kawasaki... číst celé
19.02.2020
KAWASAKI HNED
  KAWASAKI HNED    Ve spolupráci se společností ESSOX s.r.o, poskytovatelem finančních služeb, a společnostmi SHARK a MBW, dodavateli příslušenst... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Společnost Lukáš Burda - Dirtbikes.cz , se sídlem Krnovská 131, Opava 7 74707, IČ 603224277,zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Opavě, Č.j. - MMOP117043/2011, Ev. č.: 26696/2011/ZIVN. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Navštivte naše specializované prodejny

Dirtbikes Hlučín

U Cihelny 1a, 748 01 Hlučín
Pondělí - Pátek: 8:30 - 17:00  Sobota: 8:30 - 12:00

Dirtbikes Opava

Krnovská 641/131, 747 07 Opava
Pondělí - Pátek : 8:30 - 17:00, Sobota: 8:30 - 12:00

Jsme autorizovaní prodejci a servis těchto značek

 

Máme více než patnáct let zkušeností se servisem a prodejem motorek, čtyřkolek, skútrů a věškerého moto příslušenství. 

Za tuto dobu jsme prodali více něž 4000 strojů. Naše prodejny můžete navštívit v Opavě a Hlučíně (kousek od Ostravy)

 

 

 

VŠE O NÁKUPU

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:
info@dirtbikes.cz
8:30 - 17:00
Největší prodejce motorek, čtyřkolek a skútrů na Severní Moravě to je Dirtbikes.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz