1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Novinky
21.12.2022
Nové dětské čtyřkolky CFMOTO X110
Sportovní vzhled, jedinečné jízdní vlastnosti, maximální bezpečnost = to je nová dětská čtyřkolka CFMOTO X110 Skladem na obou našich prodejnách!  No... číst celé
01.11.2022
NOVÝ MODEL ROYAL ENFIELD HNTR 350
NOVÝ MODEL ROYAL ENFIELD HNTR 350 Přijímáme předobjednávky na nový model ROYAL ENFIELD HNTR 350!  Více informací prodejna Opava tel. 733 537 099 neb... číst celé
27.10.2022
Nové modely VESPA GTS a GTS SUPER
Přijímáme předobjednávky na nové modely skútrů VESPA GTS, GTS SUPER a GTS SUPER SPORT!  prodejna Opava tel. 733 537 099 nebo HANKA@DIRTBIKES.CZ prod... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Lukáš Burda - Dirtbikes.cz , se sídlem Krnovská 131, Opava 7 74707, IČ 603224277,zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Opavě, Č.j. - MMOP117043/2011, Ev. č.: 26696/2011/ZIVN. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese burdova@dirtbikes.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky DIRTBIKES.CZ, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Navštivte naše specializované prodejny

Dirtbikes Hlučín

U Cihelny 1a, 748 01 Hlučín
Pondělí - Pátek: 8:30 - 17:00  

Dirtbikes Opava

Krnovská 641/131, 747 07 Opava
Pondělí - Pátek : 8:30 - 17:00

Jsme autorizovaní prodejci a servis těchto značek

Motocykly, čtyřkolky a skútry:
Dirtbikes.cz

Již od roku 2005 v prodejnách Dirtbikes v Opavě a Hlučíně prodáváme a servisujeme motorky,čtyřkolky a skútry. V sezoně si u nás můžete tyto mašiny vypůjčit a otestovat. V našem bazaru máme ojeté i předváděcí motorky, skútry a čtyřkolky. Vybavíme vás od hlavy k patě moto oblečením a všechny vaše stroje doladíte veškerým příslušenstvím.

Jsme autorizovaní prodejci a servis motocyklů Kawasaki, Royal Enfield, CFMoto, Jawa, BenelliMoto Morini, F.B Mondial, stylových italských skútrů Vespa a Piaggio, francouzských Peugeotů a taiwanských značek Kymco a SYM

 

Máme více než patnáct let zkušeností se servisem a prodejem motorek, čtyřkolek, skútrů a věškerého moto příslušenství. 

Za tuto dobu jsme prodali více něž 4000 strojů. Naše prodejny můžete navštívit v Opavě a Hlučíně (kousek od Ostravy)

VŠE O NÁKUPU

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:
info@dirtbikes.cz
8:30 - 17:00
Největší prodejce motorek, čtyřkolek a skútrů na Severní Moravě to je Dirtbikes.cz Grafika: Poradnyweb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz