1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Novinky
01.11.2022
NOVÝ MODEL ROYAL ENFIELD HNTR 350
NOVÝ MODEL ROYAL ENFIELD HNTR 350 Přijímáme předobjednávky na nový model ROYAL ENFIELD HNTR 350!  Více informací prodejna Opava tel. 733 537 099 neb... číst celé
27.10.2022
Nové modely VESPA GTS a GTS SUPER
Přijímáme předobjednávky na nové modely skútrů VESPA GTS, GTS SUPER a GTS SUPER SPORT!  prodejna Opava tel. 733 537 099 nebo HANKA@DIRTBIKES.CZ prod... číst celé
01.10.2022
Kawasaki modely 2023 skladem!
motorky Kawasaki skladem - ihned k odběru číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Lukáš Burda - Dirtbikes.cz , se sídlem Krnovská 131, Opava 7 74707, IČ 603224277,zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Opavě, Č.j. - MMOP117043/2011, Ev. č.: 26696/2011/ZIVN. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Navštivte naše specializované prodejny

Dirtbikes Hlučín

U Cihelny 1a, 748 01 Hlučín
Pondělí - Pátek: 8:30 - 17:00  Sobota: 8:30 - 12:00

Dirtbikes Opava

Krnovská 641/131, 747 07 Opava
Pondělí - Pátek : 8:30 - 17:00, Sobota: 8:30 - 12:00

Jsme autorizovaní prodejci a servis těchto značek

Motocykly, čtyřkolky a skútry:
Dirtbikes.cz

Již od roku 2005 v prodejnách Dirtbikes v Opavě a Hlučíně prodáváme a servisujeme motorky,čtyřkolky a skútry. V sezoně si u nás můžete tyto mašiny vypůjčit a otestovat. V našem bazaru máme ojeté i předváděcí motorky, skútry a čtyřkolky. Vybavíme vás od hlavy k patě moto oblečením a všechny vaše stroje doladíte veškerým příslušenstvím.

Jsme autorizovaní prodejci a servis motocyklů Kawasaki, Royal Enfield, CFMoto, Jawa, BenelliMoto Morini, F.B Mondial, stylových italských skútrů Vespa a Piaggio, francouzských Peugeotů a taiwanských značek Kymco a SYM

 

Máme více než patnáct let zkušeností se servisem a prodejem motorek, čtyřkolek, skútrů a věškerého moto příslušenství. 

Za tuto dobu jsme prodali více něž 4000 strojů. Naše prodejny můžete navštívit v Opavě a Hlučíně (kousek od Ostravy)

VŠE O NÁKUPU

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:
info@dirtbikes.cz
8:30 - 17:00
Největší prodejce motorek, čtyřkolek a skútrů na Severní Moravě to je Dirtbikes.cz Grafika: Poradnyweb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz