Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.

AKTUALITY

arr3KAWASAKI AKTUÁLNÍ CENÍK 8/18JEŠTĚ NAVÍC JE SLEVA NA KAŽDOU Z900 MY 2018 - 10000KČ      ... arr3GLADIATOR HNED 2018   CFMOTO GLADIATOR HNED 2018   Ve spolupráci se společností ESSOX s.r.o, poskytovatelem... arr3SKÚTRY HNED SKÚTR HNED   Ve spolupráci se společností ESSOX s.r.o, poskytovatelem finančních služeb, jsme... arr3KAWASAKI HNED 2018   KAWASAKI HNED 2018   Ve spolupráci se společností ESSOX s.r.o, poskytovatelem finančních... arr3NOVÁ PRODEJNA!!!!!Máme pro Vás dobrou zprávu, přestěhovali jsme se do zcela nových prostor, které se nachází v areálu... arr3Podmínky financování  Financování spotřebního zboží zajišťujeme pro zákazníky formou spotřebitelského nebo... arr3DIRTBIKES Racing Team Opava MMČR Juniorů Netolice 5.7.2018DIRTBIKES Racing Team Opava MMČR Juniorů Netolice  5.7.2018 Třetí podnik juniorského mistráku se...

KONTAKTY

Lukáš Burda DIRTBIKES
Krnovská 129
747 07 Opava
tel: 603 224 277
servis(a)dirtbikes.cz
servis Opava 739 453 889
pob. Hlučín 734 541 648

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Lukáš Burda - Dirtbikes.cz , se sídlem Krnovská 131, Opava 7 74707, IČ 603224277,zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Opavě, Č.j. - MMOP117043/2011, Ev. č.: 26696/2011/ZIVN. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu burdova@dirtbikes.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů