Novinky
16.03.2020
Krizová opatření - nouzový režim
Vážení zákazníci, v souladu s Usnesením vlády České republiky ze dne 14.3.2020 č.211 o přijetí krizového opatření z důvodu ohrožení zdraví koronavirem... číst celé
26.02.2020
VĚRNOSTNÍ SYSTÉM
Pravidla věrnostního programu věrnost se vyplatí - registrovaní zákazníci získají při prvním nákupu slevu 1% a při každém dalším nákupu slevu 2% - 15... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJÚ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJÚ

 

Zaručujeme Vám, že veškeré Vaše osobní údaje, které jste poskytli provozovateli tohoto

internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky,

zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.



Veškeré Vaše údaje považujeme za důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve

smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou nějak sbírány a shromažďovány,

pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, například registrací, v soutěži nebo anketě.

Poskytnutí veškerých informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

 

Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoli právo

písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás

zpracovává.

 

Vaše osobní údaje potřebujeme pouze proto, abychom vám mohli doručit vaši objednávku.

Respektujeme Vaše soukromí a Vaše osobní údaje nebudou použity pro jiné účely než pro nákup v našem internetovém obchodě. Zůstanou tudíž jen u nás a předáme je jen dopravci za účelem doručení. V žádném případě osobní údaje nepředáváme dalším třetím stranám a tak se nemusíte obávat spamu.

Provozovatel obchodu uchovává a zpracovává veškerá osobní data v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Jsme autorizovaní prodejci a servis těchto značek

Navštivte naše specializované prodejny

U Cihelny 1a, 748 01 Hlučín
Pondělí - Pátek: 8:30 - 17:00  Sobota: 8,30 - 12,00

Krnovská 641/131, 747 07 Opava
Pondělí - Pátek : 8:30 - 17:00, Sobota: 9:00 - 12:00

O nás

O nás
Proč koupit u nás
Naše prodejny
Kontakty
Servis

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:
Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz

Grafika: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.