Novinky
29.09.2019
TESTY - RECENZE
http://pepatestuje.kawasaki.cz/ http://www.quad.cz/2018/gladiator-revolucni-evoluce.html   http://www.motorkari.cz/clanky/redakcni-testy/kawasaki... číst celé
19.02.2020
KAWASAKI HNED
  KAWASAKI HNED    Ve spolupráci se společností ESSOX s.r.o, poskytovatelem finančních služeb, a společnostmi SHARK a MBW, dodavateli příslušenst... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJÚ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJÚ

 

Zaručujeme Vám, že veškeré Vaše osobní údaje, které jste poskytli provozovateli tohoto

internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky,

zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.



Veškeré Vaše údaje považujeme za důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve

smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou nějak sbírány a shromažďovány,

pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, například registrací, v soutěži nebo anketě.

Poskytnutí veškerých informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

 

Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoli právo

písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás

zpracovává.

 

Vaše osobní údaje potřebujeme pouze proto, abychom vám mohli doručit vaši objednávku.

Respektujeme Vaše soukromí a Vaše osobní údaje nebudou použity pro jiné účely než pro nákup v našem internetovém obchodě. Zůstanou tudíž jen u nás a předáme je jen dopravci za účelem doručení. V žádném případě osobní údaje nepředáváme dalším třetím stranám a tak se nemusíte obávat spamu.

Provozovatel obchodu uchovává a zpracovává veškerá osobní data v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Jsme autorizovaní prodejci a servis těchto značek

Navštivte naše specializované prodejny

U Cihelny 1a, 748 01 Hlučín
Pondělí - Pátek: 8:30 - 17:00  Sobota: 8,30 - 12,00

Krnovská 641/131, 747 07 Opava
Pondělí - Pátek : 8:30 - 17:00, Sobota: 9:00 - 12:00

O nás

O nás
Proč koupit u nás
Naše prodejny
Kontakty
Servis

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:
Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz

Grafika: PoradnyWeb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.