1. Úvod
  2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJÚ
Novinky
01.11.2022
NOVÝ MODEL ROYAL ENFIELD HNTR 350
NOVÝ MODEL ROYAL ENFIELD HNTR 350 Přijímáme předobjednávky na nový model ROYAL ENFIELD HNTR 350!  Více informací prodejna Opava tel. 733 537 099 neb... číst celé
27.10.2022
Nové modely VESPA GTS a GTS SUPER
Přijímáme předobjednávky na nové modely skútrů VESPA GTS, GTS SUPER a GTS SUPER SPORT!  prodejna Opava tel. 733 537 099 nebo HANKA@DIRTBIKES.CZ prod... číst celé
01.10.2022
Kawasaki modely 2023 skladem!
motorky Kawasaki skladem - ihned k odběru číst celé
Zobrazit všechny novinky
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJÚ

 

Zaručujeme Vám, že veškeré Vaše osobní údaje, které jste poskytli provozovateli tohoto

internetového obchodu, jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky,

zejména ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.



Veškeré Vaše údaje považujeme za důvěrné a použijeme je pouze pro vlastní potřebu ve

smyslu tohoto zákona o ochraně osobních údajů. Nejsou nějak sbírány a shromažďovány,

pokud je zákazníci sami dobrovolně neposkytli, například registrací, v soutěži nebo anketě.

Poskytnutí veškerých informací je dobrovolné. Vaše osobní údaje jsou uschovány tak, aby k nim neměla přístup žádná neoprávněná osoba.

 

Podle zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů máte kdykoli právo

písemně požádat provozovatele o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o Vás

zpracovává.

 

Vaše osobní údaje potřebujeme pouze proto, abychom vám mohli doručit vaši objednávku.

Respektujeme Vaše soukromí a Vaše osobní údaje nebudou použity pro jiné účely než pro nákup v našem internetovém obchodě. Zůstanou tudíž jen u nás a předáme je jen dopravci za účelem doručení. V žádném případě osobní údaje nepředáváme dalším třetím stranám a tak se nemusíte obávat spamu.

Provozovatel obchodu uchovává a zpracovává veškerá osobní data v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Navštivte naše specializované prodejny

Dirtbikes Hlučín

U Cihelny 1a, 748 01 Hlučín
Pondělí - Pátek: 8:30 - 17:00  Sobota: 8:30 - 12:00

Dirtbikes Opava

Krnovská 641/131, 747 07 Opava
Pondělí - Pátek : 8:30 - 17:00, Sobota: 8:30 - 12:00

Jsme autorizovaní prodejci a servis těchto značek

Motocykly, čtyřkolky a skútry:
Dirtbikes.cz

Již od roku 2005 v prodejnách Dirtbikes v Opavě a Hlučíně prodáváme a servisujeme motorky,čtyřkolky a skútry. V sezoně si u nás můžete tyto mašiny vypůjčit a otestovat. V našem bazaru máme ojeté i předváděcí motorky, skútry a čtyřkolky. Vybavíme vás od hlavy k patě moto oblečením a všechny vaše stroje doladíte veškerým příslušenstvím.

Jsme autorizovaní prodejci a servis motocyklů Kawasaki, Royal Enfield, CFMoto, Jawa, BenelliMoto Morini, F.B Mondial, stylových italských skútrů Vespa a Piaggio, francouzských Peugeotů a taiwanských značek Kymco a SYM

 

Máme více než patnáct let zkušeností se servisem a prodejem motorek, čtyřkolek, skútrů a věškerého moto příslušenství. 

Za tuto dobu jsme prodali více něž 4000 strojů. Naše prodejny můžete navštívit v Opavě a Hlučíně (kousek od Ostravy)

VŠE O NÁKUPU

Potřebujete poradit s výběrem? Neváhejte se zeptat:
info@dirtbikes.cz
8:30 - 17:00
Největší prodejce motorek, čtyřkolek a skútrů na Severní Moravě to je Dirtbikes.cz Grafika: Poradnyweb.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz